12 Weeks to WOW door Medik8

Beautysalon Meriam biedt het ’12 Weeks to WOW’-programma aan, ontwikkeld door Medik8. Dit programma helpt jou in slechts 12 weken je huid te transformeren. Na slechts één peeling zie je meestal al prachtige resultaten. Ga maar na wat je in 12 weken kunt bereiken!

shutterstock_1532805839

Het WOW-effect

Je staat voor de spiegel, kijkt jezelf in de ogen en bestudeert je huid. Waar deze eerder nog dof was, met lijntjes en oneffenheden, ziet je huid er nu ineens heel anders uit. Je kan maar een woord uitbrengen: wow! Wie zou dat effect niet willen?

Tijdens een 12 weeks to WOW-programma krijg je persoonlijke training voor je huid, Het programma bestaat uit een thuisroutine en behandelingen in de schoonheidssalon.

Zo ziet het programma eruit

Iedere huid is anders. Je volgt dan ook geen standaardprogramma, het is altijd maatwerk. Voor we beginnen met de 12 weken, is het belangrijk om te weten of je huid geschikt is voor de behandelingen. Daarom beginnen we met een intake om allergische of gevoelige reacties uit te sluiten en van tevoren te kunnen bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw huid. Ook brengen we in kaart aan de hand van een huidscan welke delen van de huid we met het programma kunnen verbeteren.

Daarna gaat het programma van start. Iedere 10-14 dagen heb je een beautybehandeling, waarna je zelf met een post treatment kit het effect van de behandeling gaat bevorderen.

Het resultaat...

De voor- en nafoto’s, die je achteraf krijgt, zullen er niet om liegen. Je huid ziet er na het programma gehydrateerd, egaal, glad en stralend uit. Je kijkt in de spiegel en staat versteld: het WOW-effect waar we die 12 weken naartoe hebben geleefd.

Neem hier contact met ons op en begin jouw 12 weeks to WOW!

Gerelateerd