Massage

Kom even helemaal tot rust en neem een momentje voor jezelf door een massage te boeken. Bij Beautysalon Meriam bieden we een klassieke massage aan, of een speciale hotstonemassage.

shutterstock_279651344

Klassieke massage

De massage is een van de oudste geneeswijzen die we kennen. Tijdens een klassieke massage worden je rug en schouders gemasseerd om je spieren, pezen en gewrichten soepel te maken en de doorbloeding te stimuleren. Dit geeft ruimte in je lichaam en bovenal een rustgevend effect waar je nog lang van kunt genieten.

Hotstonemassage

Deze massage wordt uitgevoerd met basaltstenen. Deze stenen zijn hard, ijzerhoudend en vulkanisch en kunnen zo warmte goed vasthouden. Wanneer de stenen op 45 tot 50 graden Celsius zijn verwarmd, worden deze op je lichaam gelegd. Hier blijven ze een aantal minuten liggen. De stenen zijn aangenaam warm en zullen zo een deken van ontspanning vormen die over je heen valt.

De warmte van de stenen zorgt er bovendien voor dat de plekken waar de stenen liggen extra doorbloed worden. De combinatie van warmte en extra doorbloeding heeft als gevolg dat je spieren losser worden en spanning los gaan laten. Zo vormt de hotstonemassage niet alleen een heerlijk ontspannende ervaring, maar is het ook geschikt voor stijve spieren en pijnklachten. Na de massage zul je een los gevoel hebben en de energie door je lichaam voelen stromen!

Je kunt hier een afspraak boeken voor een ontspannende massage.

Gerelateerd