Meso-T8 van Positive Aging

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Je wilt dan ook dat deze in goede conditie blijft. Naarmate je ouder wordt, herstelt de huid zichzelf alleen minder goed door de verminderde collageenaanmaak. Geef je huid daarom weer een boost en zet de kalender een aantal jaar terug met Meso-T8, een nieuwe aanwinst op het gebied van anti-aging.

Meso-T8 biedt (naaldloze) mesotherapie, cryotherapie én LED-lichttherapie, allemaal in één behandeling. De behandeling verbetert zichtbaar je gelaat en lichaam door oneffenheden te bestrijden, vetgebieden aan te pakken en je huid zo weer te laten stralen. Zo kan jij je weer lekker in je eigen vel voelen!

shutterstock_1654682431

Resultaten van een Meso-T8-behandeling:

  • vermindering van rimpels en lijntjes
  • vermindering pigmentvlekken
  • bestrijding van acne en littekens als gevolg van acne
  • vermindering van cellulite en/of striae
  • vet in probleemzones verdwijnt
  • hydratatie van de huid
  • versteviging van de huid
  • verlichting bij couperose en/of eczeem
  • een ‘glow’ op je huid

Meso-, cryo- en fototherapie

De behandeling begint met mesotherapie. Dit is een naaldloze behandeling waarbij een hoog geconcentreerd en speciaal samengesteld serum met micropulsen de huid in wordt gebracht. Door de wisselingen in frequentie weet het serum de diepe huidlagen te bereiken waar herstellende stoffen zoals collageen en elastine aangemaakt worden. Het serum draagt hier bij aan het verstevigen en versoepelen van de huid.

Cryotherapie zorgt er vervolgens door het bevriezen van vetcellen voor dat je lichaam zelf vetcellen kan afbreken en afvoeren. Zo zijn ook vetcellen op moeilijke plekken eindelijk te verwijderen. Deze vetcellen zijn van zichzelf minder doorbloed en blijven zo sneller zitten dan vetcellen die beter doorbloed zijn. Door het bevriezen, verdwijnt ook het minder goed doorbloede vet en zul je in de weken na de behandeling zichtbaar resultaat zien in die ‘probleemzones’.

De behandeling wordt afgesloten met fototherapie, ook wel LED-lichttherapie genoemd. Dit deel van de behandeling activeert je huidcellen om de celvernieuwing te versnellen en verschillende celprocessen te stimuleren.

Een krachtige combinatie

De kracht van de Meso-T8-behandeling zit in de combinatie van deze drie verschillende anti-aging-behandelingen, omdat deze elkaar perfect aanvullen. De combinatie van werkzame stoffen die collageen- en elastineaanmaak stimuleren, LED-licht dat de werking van cellen verbetert en cryotherapie die helpt vetcellen af te breken, zorgt samen voor een volledige transformatie van je huid en lichaam. Laat je verrassen door het resultaat en neem contact op voor een eerste behandeling!

Gerelateerd