Huidverbetering

Wie zou er geen egale en strakke huid willen? Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Je huid maakt op den duur van nature minder gezonde nieuwe cellen aan. Ook kunnen zonlicht, vuil, stress en temperatuurverschillen allemaal op hun eigen manier je huid aantasten, waardoor je huid er dof of vaal uit gaat zien.

Een huidverbeterende behandeling stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Je cellen gaan aan de slag om zelf de huid te vernieuwen. Het resultaat: een egalere, stralende huid die gezien mag worden!

shutterstock_1251296605

Fruitzuurpeeling

Deze behandeling is geschikt voor lijntjes, rimpeltjes en littekens op de huid. Bij een fruitzuurpeeling worden de dode huidcellen losgemaakt en vervolgens door de huid zelf afgestoten. Hierdoor ziet je huid er niet alleen gladder uit, maar wordt ook de natuurlijke celvernieuwing geactiveerd. Bovendien worden je talgklieren minder snel afgesloten waardoor de kans op een aandoening als acne afneemt.

Chemische peeling

Heb je eerder een peeling gehad en ben je op zoek naar nog meer resultaat? Dan kan een chemische peeling geschikt zijn. Deze behandeling is een stukje intensiever dan een fruitzuurpeeling, maar levert daarmee wel nog meer resultaat op. In plaats van fruitzuur maken we hierbij gebruik van glycolzuur, saliczuur of melkzuur, afhankelijk van je klacht. Met chemische peeling worden grove poriën, acne, lijntjes, littekens (bijvoorbeeld als gevolg van acne), pigmentvlekken en rimpeltjes minder zichtbaar.

Skin needling

Bij deze behandeling worden met zeer fijne naaldjes microscopische kanaaltjes in de huid gemaakt. Dit heeft twee positieve gevolgen. Ten eerste gaat de huid zelf aan de slag om collageen en elastine aan te maken om de huid weer te herstellen, wat een jongere en egalere huid als effect heeft. Ten tweede kunnen producten dieper in de huid opgenomen worden, om de hersteltijd en effecten van de behandeling een extra boost te geven.

Geïnteresseerd in een van onze huidverbeterende behandelingen? Neem dan hier contact op en laat je informeren.

Gerelateerd