Medik8

In de salon maken we gebruik van de producten van Medik8. De huidverzorgende producten van Medik8 zijn van hoge kwaliteit en mogen dan ook alleen gebruikt en verkocht worden door schoonheidsspecialisten. Het resultaat mag er dan ook zijn: een egale huid met echte ‘glow’.

shutterstock_786330910

De visie van Medik8

In Medik8 staat het ‘CSA’-principe centraal. Dit houdt in dat je ’s ochtends een product met vitamine C aanbrengt, wat collageenaanmaak stimuleert, vervolgd door het aanbrengen van Sunscreen om je huid tegen zonnestraling te beschermen. In de avond maak je jouw routine af met een product met vitamine A, om je huid te beschermen tegen vrije radicalen en zo versnelde huidveroudering te voorkomen. Deze drie elementen samen zorgen ervoor dat je, wanneer je dit gebruikt na je 30e, er op je 50e uitziet als 40. Je zult je jongere zelf dankbaar zijn!

Het assortiment van Medik8

Medik8 heeft een brede lijn met producten gericht op anti-aging, huidverbetering en huidverzorging. In de salon maken we onder andere gebruik van de speciale peelings van Medik8 om natuurlijke huidverbetering te stimuleren en je huid een stralende ‘glow’ te geven. Ook bieden we het uitgebreide beautyprogramma 12 Weeks to WOW aan, waarbij je in 12 weken door een combinatie van behandelingen en thuisverzorging huidoneffenheden en huidproblemen kunt verhelpen en een egale, stralende huid kunt krijgen.

Goed voor je huid, goed voor het milieu

De producten zijn vrij van parabenen en SLS, bevatten geen dierlijke ingrediënten (100% vegan) en zijn de producten vrij van parfum. De zorg die de producten dragen voor jouw huid, draagt Medik8 ook voor het milieu. Zo zijn de producten niet getest op dieren, zo groen mogelijk ontwikkeld en worden de producten geleverd in volledig gerecyclede verpakkingen.

Gerelateerd