Over ons

Ik ben Meriam Spierings, beautyspecialist van Beautysalon Meriam in Meerssen. In mijn salon help ik je graag met behandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en anti-aging.

Meriam-Spierings-over-ons

Behandelingen op maat

Een huidbehandeling is altijd maatwerk. Iedereen is anders, en dat geldt ook voor je huid. Ik kijk daarom vooraf wat voor huidtype je hebt en welke producten hiervoor geschikt zouden zijn.

Ik maak hierbij gebruik van de huidvriendelijke producten van Medik8. Ook kun je in de salon terecht voor ontspannende massages, een speciale combinatiebehandeling met de Meso-T8 gericht op anti-aging en een waar beautyprogramma van maar liefst 12 weken: het 12 Weeks to WOW-programma van Medik8.

Schoonheidsspecialist in Meerssen

Beautysalon Meriam heeft nu een mooi pand in Meersen, maar het is niet de eerste keer dat ik hier een salon had. Sterker nog, Beautysalon Meriam bestaat inmiddels al meer dan 18 jaar! Ik ben tijdelijk over de grens geweest en heb de salon in België gerund. De tijd was nu rijp om weer terug te komen in Meerssen. Het voelt gewoon weer als thuis. Ik ben terug bij de vaste klanten, terug in mijn bekende omgeving, klaar om iedereen te helpen die het mooiste uit zichzelf wil halen. De deuren staan voor je open!