Het 12-weeks-to-WOW-programma

We hebben allemaal op zijn tijd onze dag weleens niet. En dat geldt ook voor je huid. Er zijn bepaalde periodes dat het even niet mee zit. Je huid ziet er dof uit, er komen kleine puistjes tevoorschijn of misschien beginnen je de eerste rimpels op te vallen. Wil je graag weer een gezonde, stralende huid? Dat is te realiseren met het 12 weeks to WOW-programma!

Huidtraining

Werken naar een mooiere huid vergt training. Net als wanneer je als doel hebt meer spieren te kweken je wellicht een personal trainer inschakelt voor regelmatige fitness. Die continuïteit heeft je huid nodig in de vorm van verzorging, door bijvoorbeeld behandelingen. Want zodra je je huid op langer termijn verzorgt, creëer je een blijvend resultaat. Bij Beautysalon Meriam hebben wij het ‘fitnessprogramma’ voor je huid, namelijk het 12 weeks to WOW-programma van Medik8.

Programma op maat

Dit programma is een fijne manier om je huid weer te trainen naar een probleemloze huid. Aangezien iedere huid anders is, wordt het programma altijd op maat gemaakt. Voor je begint, starten we altijd met een intake. We sluiten allergische of gevoelige reacties uit en kijken welke producten bij jou en je huid passen. Daarna zoomen we in op je huid door middel van een huidscan. Daarmee kijken we welke huiddelen verbetering nodig hebben. Zodra alles helder is, kan het programma van start gaan.

In de salon en thuis aan de slag

In de twaalf weken dat we aan de slag gaan met je huid, zijn er verschillende behandelmethodes. Zo krijg je iedere tien tot veertien dagen een beautybehandeling in de salon. Welke behandeling dat is, ligt aan jouw type huid. Maar we gebruiken vaak de Medik8-peelingenbehandelingen. Peelings hebben een sterke herstellende en verbeterende functie. Om het effect van de behandeling te onderhouden en te versterken, krijg je een thuisverzorgingsroutine mee.

Het resultaat

Na de eerste behandeling is er al resultaat te zien. Dit is echter pas goed te zien na een aantal dagen. Je huid zal eerst moeten bijkomen van de behandeling. Daarna is je huid al zichtbaar egaler geworden. Dit is slechts het begin van het eindresultaat. Naarmate de weken verstrijken, zijn er meerdere behandelingen achter de rug in combinatie met je thuisroutine. Na het twaalfwekenprogramma is je huid gehydrateerd, glad, gezond en egaal.

Beautysalon Meriam

Wil jij graag het 12 weeks to WOW-programma ondergaan? Neem gerust contact op met Beautysalon Meriam! Samen zorgen we ervoor dat jij voor de spiegel staat met het WOW-effect. Naast dit specifieke programma, bieden wij ook andere behandelingen aan. Onder andere de anti-agingbehandeling met de Meso-t8. Of wellicht ben jij toe aan een ontspannende massage? Kom gerust eens langs in de salon en wij helpen je graag verder!