Zo zorg je ervoor dat je weer goed in je vel zit

Soms zit je gewoon niet meer lekker in je vel. Je merkt het elke dag al vanaf het moment dat je wakker wordt: je voelt je totaal niet uitgerust en kijkt op tegen de dag. Toch sleep je jezelf onder de dekens vandaan, in de hoop dat even douchen je wat opfrist. Maar zelfs wanneer je volledig aangekleed de deur uitloopt, voel je je alsnog niet als jezelf. Dan is het tijd voor een herstart. Soms kunnen een paar simpele aanpassingen al het verschil maken.

Laat het verleden achter je

Wanneer je een nieuwe start wilt maken, kun je geen zaken uit het verleden blijven meeslepen. Het is niet makkelijk om lastige gebeurtenissen los te laten. Maar het gaat er niet om dat je die keren dat er iets niet goed ging moet vergeten. Je moet het slechts leren te accepteren. Het heeft namelijk geen zin je druk te maken over dingen die je niet kunt veranderen. Wanneer je dat kunt, kun je je gaan focussen op wie je nu bent en wie je in de toekomst wilt worden.

Back to basics

Als je je weer goed in je lichaam wilt voelen, is het belangrijk dat je de juiste voeding binnenkrijgt. Dan denk je nu misschien gelijk: o nee, toch niet weer een dieet? Maar maak je geen zorgen. Een gezonde levensstijl moet geen beperking zijn, maar juist een verrijking. Ga daarom op zoek naar kleine gewoontes waardoor je makkelijk gezonder wordt. Een goed gevulde fruitschaal, nieuwe receptjes… het hoeft niet moeilijk te zijn, maar wel leuk.

Hydrateer!

Genoeg water drinken is zo simpel, maar toch zo onmisbaar als jij je goed wilt voelen! Iedereen weet dat het belangrijk is om voldoende water te drinken. Maar dat het je op zoveel manieren helpt, wordt vaak vergeten. Zo ondersteunt het je verteringssysteem en versterkt het zelfs je weerstand. En ook niet onbelangrijk, het helpt je huid te laten stralen.

Goede lichaamsverzorging

Je kunt je mooi aankleding, je haar weer doen en prachtige make-up dragen, maar als je huid niet meewerkt, voel je je toch niet je optimale zelf. En wanneer je huid droog en verstopt is, dan kun je smeren wat je wilt… Maar beter wordt het niet. Om dan weer goed in je vel te komen zitten, heb je letterlijk een nieuw velletje nodig! Met het nieuwe peelingprogramma van Medik8, “12 weeks to WOW”, geef je jouw huid weer een volledige herstart.

Laat je coachen

De schoonheidsspecialiste die met Medik8 werkt, wordt een echte huidcoach en zal tijdens de kuur de klant intensief begeleiden. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het niets voor jou is of dat je huid erdoor beschadigd wordt. Er wordt namelijk een persoonlijk paspoort aangemaakt voor jouw huidtype, zodat er kan worden gekeken naar datgene wat jij nodig hebt. En dankzij de Time-Release technologie wordt mogelijke irritatie of gebrek aan comfort quasi uitgesloten. Wil jij weer lekker in je vel komen te zitten? Neem dan gerust contact op.